Valorile noastre

Am pus întotdeauna preț și ne caracterizează profesionalismul, onestitatea față de clienții și colaboratorii noștri și mai ales, spiritul de echipă, credința că fiecare membru al acesteia este foarte important și ne definește.

De ce să alegi Adan Cleaning?

  • servicii profesionale de curățenie de înaltă calitate, atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru birouri și spații comerciale
  • personal cu experiență mare în domeniu, instruit după cele mai recente standarde
  • servicii rapide și eficiente
  • folosim echipamente de ultimă generație și produse de curățare profesionale Kiehl
  • deținem certificări pentru: managementul calității și managementul mediului
  • oferim evaluare a proiectului (ofertare) și consiliere gratuită
Compania Adan Cleaning

Compania


Adan Cleaning este una din firmele de top care oferă servicii profesionale de curățenie, atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru instituții, birouri, spații comerciale, sedii de companii, hoteluri sau hale industriale, pornind din principalele oraşe: Bucureşti, Constanţa, Bacău, Iaşi şi Ploieşti.

De asemenea, furnizăm servicii speciale de curățenie care includ: curățare canapele şi mochete, cristalizări pentru pavimente din marmură, travertin și multe altele, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor foarte variate ale clienților noștri.

Echipa Adan Cleaning

Echipa noastră


Echipa Adan Cleaning este formată din personal cu experiență mare în domeniu, instruit după cele mai înalte standarde și, mai ales, pasionat de munca pe care o realizează.

Suntem întodeauna pregătiți să ne adaptăm în funcție de cerințele și nevoile clienților noștri, oricât de exigente ar fi aceastea și furnizăm, de fiecare dată, servicii de calitate, într-un timp foarte scurt.

Solutii profesionale de curatenie Kiehl

Soluţii profesionale de curățare


Folosim echipamente de ultimă generație, perfect adaptate tipului de activitate de curațenie pe care îl realizăm, dar și suprafeței sau materialului curățat.

Pentru că punem accent foarte mult accent pe calitate, am decis să utilizăm doar soluții profesionale de curățat Kiehl. Kiehl este unul dintre cei mai mari producători de soluții de curățat, cu o tradiție de peste 100 de ani în domeniu, care investește constant în cercetare și inovarea produselor.

Certificare management calitatii si managementul mediului

Certificări de calitate


Suntem permanent preocupați de menținerea calității serviciilor oferite, de aceea deținem două certificări importante, recunoscute la nivel european: Certificare ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii si Certificare ISO 14001:2005 pentru sistemul de management al mediului. Cea de-a doua certificare relevă grija pe care avem pentru protecția mediului înconjurător și angajamentul nostru de îmbunătățire permanentă și de prevenire a poluării mediului.

PLANIFICĂM ÎMPREUNĂ PROIECTUL ȘI COSTURILE

TU DECIZI PROGRAMUL

NOI VENIM CU ECHIPA DE PROFESIONIȘTI