Sărbătorile înseamnă, printre altele, familia adunată în jurul mesei, bucate alese și clipe de bucurie, însă până când acest moment va deveni de neuitat, trebuie să faci curățenie generală în căminul tău.

Nu ai timp să te ocupi de acest lucru, nu îți place, sau pur și simplu vrei să faci altceva pe parcursul zilelor premergătoare Paștelui? Atunci e timpul să uiți de acestă grijă și să-ți lași casa pe mâna noastră.

În 2017, Învierea Domnului se sărbătorește mai în primăvară față de alți ani, de aceea tradiționala curățenie dintre sezoane și cea generală specifică marilor sărbători poate reprezenta un singur efort. Un efort simplu din partea ta, alegând echipa de profesioniști Adan Cleaning, dar un efort complex din partea nostră, pentru că vrem să ai parte de atmosfera liniștită și curată, care să îți ofere starea de bine necesară în propria ta casă. Ce vom face? Ne vom deplasa la tine acasă și indiferent de tipul ei – garsonieră, apartament, vilă – vom curăța, dezinfecta și igieniza fiecare spațiu și fiecare obicet. Ba mai mult, putem să trecem de pragurile încăperilor obișnuite din locuința ta și să îți asigurăm curățenia necesară și în dependințele acesteia – garaj, magazie, etc.

Ce înseamnă pentru noi curățenia generală?

  • spălarea, degresarea și lustruirea oricărui tip de pardoseli
  • aspirarea și curățarea mochetelor și/sau covoarelor
  • ștergerea, spălarea și curățarea ușilor, a geamurilor și a tocurilor
  • curățarea caloriferelor
  • curățarea gresiei și a faianței din grupurile sanitare și bucătarie
  • curățarea corpurilor de iluminat
  • curățarea și aspirarea tapițerie scaunelor, a fotoliilor și canapelelor, utilizând doar produse profesionale
  • ștergerea prafului, lustruirea și întreținerea mobilierului și a decorațiunilor, folosind substanțe profesionale
  • ștergerea prafului și aspirarea pânzelor de păianjen de pe pereți și tavane.

Curățenia eficientă a propriei locuințe denotă nu doar atenția pentru aspectul casei, ci și grija pentru sănătate, de aceea fiecare obiect va fi curățat numai cu soluții profesionale care vor garanta igiena corectă și mai mult decât atât, nu vor deteriora în niciun fel materialul din care acesta este confecționat.

Acum că te-ai hotărât, nu ne rămâne decât să planificăm împreună proiectul și costurile, tu să decizi programul și de restul ne ocupăm noi, echipa de profesioniști Adan Cleaning. Doar așa vei avea parte de curățenie desăvârșită de Paști, dar și de timp liber pe ultima sută de metri astfel încât să te ocupi de celelate pregătiri pentru ca sărbătorile să fie așa cum ți le-ai dorit.

Ne poți contacta completând cererea de ofertă de preț de pe pagina noastră de contact. Te așteptăm!

Avantaje Adan Cleaning

PLANIFICĂM ÎMPREUNĂ PROIECTUL ȘI COSTURILE

TU DECIZI PROGRAMUL

NOI VENIM CU ECHIPA DE PROFESIONIȘTI